Zoeken
  • zijwashier

New York City, het avontuur. Welkom op mijn blog! #1

Stage lopen in 'the city that never sleeps', hoe doe je dat eigenlijk? En hoe heb ik dat ervaren?


New York, wie kent de stad niet? Ik als 17-jarige puber wilde er zo graag heen, vooral na mijn eerste vakantie in New York toen ik 13 was. Zo’n grote stad, het voelde alsof daar alles kan en mag. Met het idee in mijn hoofd dat ik graag terug wilde naar New York voor langere tijd. Niet voor een kleine vakantie maar voor stage- of werk ben ik het avontuur aangegaan.


Ik neem jullie mee in mijn 15-weken durende avontuur. Ik als eet freak ben in 15 weken maar liefst 66 restaurants (ja, écht 66 restaurants) afgegaan om alles uit te proberen. Geen wonder dat ik bij terugreis maar liefst 10 kilo aan extra vet mee terug heb genomen toch?Ik neem jullie mee in mijn 15-weken durende avontuur. Ik als eet freak ben in 15 weken maar liefst 66 restaurants (ja, écht 66 restaurants) afgegaan om alles uit te proberen.”

Terugkijkende naar de leuke dingen die ik heb gedaan en mee heb mogen maken krijg ik weer kriebels in mijn buik om weer te gaan. Als je de kans hebt om stage te lopen in deze geweldige stad. Gewoon doen! Ik kijk er naar uit dit avontuur met jullie te delen. I keep you posted.


Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje! :)89 keer bekeken

Gerelateerde posts

Alles weergeven