Zoeken
  • zijwashier

Mijn 6 favoriete reis bloggers van 2020!

In oktober 2020 ben ik mijn blog begonnen, voor ik begon volgde ik al langere tijd verschillende reis bloggers om inspiratie op te doen voor een volgende vakantie, of gewoon voor te genieten van prachtige foto's en bestemmingen. Ik heb mijn favoriete reis bloggers op een willekeurige volgorde voor je op een rijtje gezet!


Travellust

Travellust is mijn 'voorbeeld blog' en eigenlijk de reden dat ik mijn blogs ben begonnen. Vroeger werkte ze als criminoloog maar sinds 6 jaar neemt Lisette (33 jaar) je in haar blogs mee met haar reizen. Ze schrijft leuke content en ik hou van de mooie foto's die ze maakt. In de 5 maanden dat Lisette noodgedwongen in Nederland moest zijn, heeft ze zelfs leren wakeboarden. (ik wil ook!)


Reisjunk

Met de meest prachtige foto's op Instagram is mijn favoriete reiskoppel Greg & Irene. Sinds 2014 verzamelen ze de beste tips voor avontuurlijke reizigers. Je kan bij Reisjunk niet alleen terecht voor tips maar ook voor reisroutes, inspiratie en de leukste plekjes om bijzonder te overnachten.


Salt in our hair

Op Salt in our hair nemen Nick en Hannah je mee naar de mooiste reizen, op hun website vind je onder andere Instagram tips, Digital Nomad tips en een blog over duurzaam reizen. Vroeger waren Nick en Hannah Graphic designer en Web developer maar tegenwoordig reizen ze de wereld rond. Aan hun mooie (en duidelijke) website zal het niet liggen want daardoor krijg ik al zin om door alle blogs heen te scrollen en te gaan reizen!


Hop Around

Mascha de oprichtster van Hop Around (Hallo mede-limburger!) neemt je met andere reis bloggers mee naar de leukste bestemmingen. Tijdens de harde lockdown waar we nu inzitten kijk ik vooral naar alle leuke bestemmingen + tips binnen Europa. In een van haar laatste reisgidsen schrijft ze over 60 unieke plekken om te overnachten in Nederland. Dus verveel jij je in deze tijd? Bezoek ze alle 60 ;)


Explorista

Milou, het gezicht van Explorista is verliefd op reizen. Ze helpt je met het plannen van je reis. Kies jij voor een stedentrip, soloreis of budget tips? Je kan terecht bij Explorista. Ik kijk regelmatig op haar website als ik op zoek ben naar de leukste hotels of restaurants in een bepaalde stad. Ben je geïnteresseerd in het leven van een Digital Nomad? Op Explorista deelt Milou hier veel verhalen over.


Reisstel

Begin 2020 hebben Lisa en Erik hun baan opgezegd om door te gaan als Full Time wereldreizigers. Momenteel zijn ze bezig met een inspirerende online cursus over dromen realiseren, de cursus komt deze maand online! Ik geniet vaak van de leuke foto's van het stel en de inspirerende verhalen over hoe zij reizen met hun camper. Hou jij van road trippen en het camper leven? Dan ben je bij Lisa en Erik op het juiste adres.


En wie ben ik?

Ik ben Julia van Zijwashier.nl Het liefst ga ik op zoek naar de mooiste plekjes en leukste restaurants, nu reizen (en uiteten gaan) momenteel niet gaat deel ik de leukste tips voor in Nederland. Elke dinsdag post ik een nieuwe blog en ik ben dagelijks actief op Instagram.


114 keer bekeken

Gerelateerde posts

Alles weergeven